Kahve falında evin içinde deprem olduğunu görmek

Kahve falında evin içinde deprem olduğunu görmek yollarını ayıracağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek için harekete geçmekten çekinmenize neden olan riskler anlaşılabilir.

Kahve falında evin içinde deprem görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde deprem olduğunu görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında ev içinde deprem görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında depremin içinde olmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalettir.

Kahve falında depremle evinin yıkıldığını görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde deprem görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında evin depremden yıkıldığını görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin depremde yıkıldığını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir