AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde birini görmek

Kahve falında evin içinde birini görmek

Kahve falında evin içinde birini görmek daima zinde ve genç kalacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yüzün güleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde birini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Kahve falında evin içinde tuvaletini yapmak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde para görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında yanan evin içinde olmak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde tadilat görmek çevreye karşı itibarın artacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde yün görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde incir ağacı görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet eder.

Kahve falında evin içinde çimen görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir