AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin genişlediğini görmek

Kahve falında evin genişlediğini görmek

Kahve falında evin genişlediğini görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, daha pozitif biri olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin genişlediğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum, olay veya bilgilere göre, bazı konularda planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında evin genişlediğini görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında evinin genişlediğini görmek mutsuz olacağına, maddi güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yolun genişlediğini görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun evinde yangın çıktığını görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir evin içinde olmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında evin önünde polis görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde para bulmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında annemin evinde kalabalık görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir