AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle kaçmak

Kahve falında anneyle kaçmak

Kahve falında anneyle kaçmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalettir.

Kahve falında anneyle kaçmak gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında anneden babadan kaçmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında anne babadan kaçmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Kahve falında anneyle kaçmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinden kaçmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında anneden kaçmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalettir.

Kahve falında gemiden kaçmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulur.

Kahve falında cezaevinden kaçmak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanlardan koşarak kaçmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir