AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin boyalarının döküldüğünü görmek

Kahve falında evin boyalarının döküldüğünü görmek

Kahve falında evin boyalarının döküldüğünü görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, hırpalanacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin boyalarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Paylaşmayı bilmezseniz, tamamen kaybedebilirsiniz.

Kahve falında evinin boyandığını görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin maviye boyandığını görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, beklentilerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında evin pembeye boyandığını görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işarettir.

Kahve falında evin boyanmasını görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin boyalarının döküldüğünü görmek çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin yeşile boyandığını görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin beyaza boyandığını görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evini beyaza boyatmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir