AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin boyandığını görmek

Kahve falında evinin boyandığını görmek

Kahve falında evinin boyandığını görmek zengin için yoksulluğa, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, keyifli hale geleceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evinin boyandığını gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Kahve falında evin odasını boyatmak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin yeşile boyandığını görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Kahve falında evin beyaza boyandığını görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine yorulur.

Kahve falında evini boyanmış görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin pembeye boyandığını görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin boyanmasını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin boyalarının döküldüğünü görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evini beyaza boyatmak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir