AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin bodrumunu görmek

Kahve falında evin bodrumunu görmek

Kahve falında evin bodrumunu görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, umutlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında evin bodrumunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında evin bodrumunu görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Kahve falında bodrum ev görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bodrum katı görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bodrum katına inmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında bodrum kata inmek elinin bolluk göreceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bodrumda fare görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında bodruma inmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bodrum katta oturmak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir