Kahve falında bodrum katı görmek

Kahve falında bodrum katı görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında bodrum katı gördüyseniz:

  • Duygusal problemler yapılması gerekenlerin yapılmasını engelliyor olabilir.

Kahve falında bodrum katı görmek sarsılacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında bodrum katına inmek kişinin evlatlarının artacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında bodrum katta oturmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına tabir olunur.

Kahve falında evin bodrumunu görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında bodrumda fare görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bodrum görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bodrum kata inmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret eder.

Kahve falında bodruma gitmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir