AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi temiz görmek

Kahve falında evi temiz görmek

Kahve falında evi temiz görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, başka alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi temiz gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında evde temizlik yaptığını görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında eski evde temizlik yapmak hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında temiz ve büyük ev görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında ev temizliğine gitmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok temiz ev görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet eder.

Kahve falında evi temiz su basması görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evde temiz su görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında temizlenen ev görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir