AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi eşyasız görmek

Kahve falında evi eşyasız görmek

Kahve falında evi eşyasız görmek tartışmalı bir işe girileceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, saygın ve ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi eşyasız gördüyseniz:

  • Hemen sonuca varmamalısınız.

Kahve falında kırmızı ev eşyası görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evdeki eşyayı satmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev eşyası yenilemek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve beyaz eşya almak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine inanılır.

Kahve falında yeni ev yeni eşya görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ev eşyası kırmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, zinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ev eşyalarını düzenlemek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşyalı ev bakmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir