AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden koltuk çıkarmak

Kahve falında evden koltuk çıkarmak

Kahve falında evden koltuk çıkarmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden koltuk çıkarmak gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Kahve falında evden koltuk çıkarmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve koltuk geldiğini görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında eve koltuk almak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev koltuğu görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kazançların artacağına tabir olunur.

Kahve falında eve yeni koltuk almak rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evdeki koltukları görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında eve koltuk takımı almak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında evde koltuk görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir