AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde koltuk görmek

Kahve falında evde koltuk görmek

Kahve falında evde koltuk görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında evde koltuk gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

Kahve falında evden koltuk atmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında evden koltuk çıkarmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve koltuk almak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve yeni koltuk almak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, işlerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ev koltuğu görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eve koltuk geldiğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evdeki koltukları görmek başarısının yükseleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında evde koltuk görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir