AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde para bulmak

Kahve falında evde para bulmak

Kahve falında evde para bulmak gülmeye hasret kalacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında evde para bulmak gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kahve falında evde para bulmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kayıp parayı bulmak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında para küpü bulmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında çalınan parayı bulmak bazı sorunların başgöstereceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın para bulmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta para bulmak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çöplükte para bulmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, esenliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında altın ve para bulmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir