AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve para bulmak

Kahve falında altın ve para bulmak

Kahve falında altın ve para bulmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, harcama gücünün artacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında altın ve para bulmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında altın paralar bulmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para altın bulmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski altın para bulmak büyük bir sorun oluşacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık altında para bulmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yatağın altında para bulmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında para ve altın bulmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında toprak altından para bulmak olumsuz olaylar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kar altında para bulmak dertlerin biteceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir