AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde ölüler görmek

Kahve falında evde ölüler görmek

Kahve falında evde ölüler görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, ticarete adım atacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evde ölüler gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Kahve falında ölü birini evlenmiş görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini evde görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye ev yapmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında evde ölüler görmek zengin bir hayat sürüleceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü evlenmiş görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden ev almak dileklerin gerçekleşeceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ev yaptığını görmek hayatından razı geleceğine, doktordan doktora koşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden ev almak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir