AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini evde görmek

Kahve falında ölü birini evde görmek

Kahve falında ölü birini evde görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini evde gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında ölünün evlenmesi görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında ölüden ev istemek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini evlenmiş görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle eve gitmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün eve geldiğini görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü evi temizlemek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü evde görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü evi görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir