AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde oğlak görmek

Kahve falında evde oğlak görmek

Kahve falında evde oğlak görmek mutluluğunu çoğaltacağına, mali olarak küçüleceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, hastalıkların şifa bulacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde oğlak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Kahve falında evde oğlak görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlak yavrusu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına yorulur.

Kahve falında oğlak satın almak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlak görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, haneye dertlerin gireceğine  işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu oğlak görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında oğlak sürüsü görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında oğlak kesmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret eder.

Kahve falında erkek oğlak görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir