AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde karışıklık görmek

Kahve falında evde karışıklık görmek

Kahve falında evde karışıklık görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kötü duygularını yeneceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde karışıklık gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız iyi olmayacak.

Kahve falında evi karışık görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde karışıklık görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında karışık bir ev görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karışık ev görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işaret eder.

Kahve falında karışık yol görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında karışık çerez görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok karışık şeyler görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evini karışık görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir