AnaSayfa / Genel / Kahve falında karışık bir ev görmek

Kahve falında karışık bir ev görmek

Kahve falında karışık bir ev görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, büyük çaba sarfedeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine delalettir.

Kahve falında karışık bir ev gördüyseniz:

  • Bırakın kimse müdahale etmeden herkes kendi işini yapsın.

Kahve falında karışık bir ev görmek zor zamanlar yaşayacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi karışık görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde karışıklık görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında karışık ev görmek işinden evine gidip geleceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karışık çiçekler görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karışık dondurma yemek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına delalettir.

Kahve falında karışık renk görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında karışık kıyafetler görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir