AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kara böcek görmek

Kahve falında evde kara böcek görmek

Kahve falında evde kara böcek görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işarettir.

Kahve falında evde kara böcek gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Kahve falında evde kara böcek görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kara böcekler görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kara böcek yediğini görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kara böcek görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eğlenceli günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kara böcek yemek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalettir.

Kahve falında kocaman kara böcek görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta kara böcek görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, güzel bir iş fırsatına işarettir.

Kahve falında ölmüş kara böcek görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir