AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde havuz görmek

Kahve falında evde havuz görmek

Kahve falında evde havuz görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, herkesin önünde olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde havuz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında büyük havuzlu ev görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine yorulur.

Kahve falında ev ve havuz görmek çok ünlü bir kişi olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işarettir.

Kahve falında ev içinde havuz görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında bahçeli havuzlu ev görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında evde havuz görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzlu ev satın almak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında havuzda girmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işarettir.

Kahve falında havuzda yüzen köpek görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir