Kahve falında evde fare öldürmek

Kahve falında evde fare öldürmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, aydınlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında evde fare öldürmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında evde fare öldürmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında eve giren fareyi öldürmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir fare öldürmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında fare ezerek öldürmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman fare öldürmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi öldürdüğünü görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya inanılır.

Kahve falında fareler öldürmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top