Kahve falında evde ekmek pişirmek

Kahve falında evde ekmek pişirmek yeni bir sayfa açacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, zenginleşeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında evde ekmek pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Kahve falında evde ekmek pişirmek onlarla dayanışma içinde olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ev ekmeği pişirmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine inanılır.

Kahve falında ekmek pişirip yemek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, işlerinde kara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek yapmak pişirmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine inanılır.

Kahve falında sobada ekmek pişirmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, işlerinin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında ekmek pişiren görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerinin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında yufka ekmek yapmak pişirmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hataların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir