AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde cenaze görmek

Kahve falında evde cenaze görmek

Kahve falında evde cenaze görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, saygının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde cenaze gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Kahve falında cenaze evi görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde cenaze kalabalığı görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden cenaze çıktığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eve cenaze getirmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında evde cenaze görmek bol bol hayır duası alınacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında eve cenaze geldiğini görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, hakkını alacağına inanılır.

Kahve falında evden cenaze çıkarmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir