AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde adam görmek

Kahve falında evde adam görmek

Kahve falında evde adam görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde adam gördüyseniz:

  • Anlatmak istediklerinizi tam düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında evde yabancı adamlar görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evden adam kovmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde adam görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, işsiz ise işe gireceğine delalettir.

Kahve falında evde adamlar görmek rahat yaşayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evsiz adam görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde yabancı adam görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına tabir olunur.

Kahve falında hristiyan adam görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamla konuşmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir