AnaSayfa / Genel / Kahve falında evcil güvercin görmek

Kahve falında evcil güvercin görmek

Kahve falında evcil güvercin görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hayatından razı geleceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, iyi şeyler yaşayacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerinin duracağına işaret eder.

Kahve falında evcil güvercin gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Kahve falında evcil güvercin görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evcil yılan görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evcil kediler görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında evcil ayı görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işaret eder.

Kahve falında aslan evcilleştirmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında evcil tavşan görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evcil beyaz fare görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evcil kedi görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir