AnaSayfa / Genel / Kahve falında evcil ayı görmek

Kahve falında evcil ayı görmek

Kahve falında evcil ayı görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, mutluluğunun katlanacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında evcil ayı gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında evcil ayı görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işarettir.

Kahve falında evcil hayvanlar görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında evcil balık görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz evcil köpek görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evcil kuşlar görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında evcil beyaz fare görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, küslükleri bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evcil kurt görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında evcil hayvan görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir