AnaSayfa / Genel / Kahve falında evcil fare görmek

Kahve falında evcil fare görmek

Kahve falında evcil fare görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, aile hayatında sevinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evcil fare gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında evcil fare görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evcil beyaz fare görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına işarettir.

Kahve falında evcil kediler görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan evcilleştirmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işarettir.

Kahve falında evcil aslan görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağzının tadının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evcil kedi görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında evcil maymun görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında evcil güvercin görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir