AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuğladan ev yapmak

Kahve falında tuğladan ev yapmak

Kahve falında tuğladan ev yapmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tuğladan ev yapmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında tuğladan ev yapmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında tuğla ev görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tuğlalı ev görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tuğladan ev yapıldığını görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, şansının kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuğladan yapılmış ev görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında tuğla duvar örmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, ticaretin önünün açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuğla görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına alamet eder.

Kahve falında tuğla yıkmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir