AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev temizliği yaptığını görmek

Kahve falında ev temizliği yaptığını görmek

Kahve falında ev temizliği yaptığını görmek yeni işler peşinde koşulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev temizliği yaptığını gördüyseniz:

  • Daha az kafa karıştırıcı olmaya dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında evde temizlik yapıldığını görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalettir.

Kahve falında büyük ve temiz ev görmek dileklerinin de kabul olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve temiz su basması görmek kurulu düzenin yıkılacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev temizlendiğini görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde temizlik görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında temiz ev görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Kahve falında evde temiz su görmek hasret içinde kalacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Kahve falında ev temizliği görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir