AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev maketi görmek

Kahve falında ev maketi görmek

Kahve falında ev maketi görmek borçların biteceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ev maketi gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında maket ev görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, toplum içindeki değerinin artacağına delalettir.

Kahve falında ev maketi görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, gergin olacağına alamet eder.

Kahve falında maket bıçağı görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında maket yılan görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına inanılır.

Kahve falında maket yapmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında makedonyauya gitmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maket uçak görmek işinin gücünün de rast gideceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Kahve falında maket fil görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir