AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebzeli makarna görmek

Kahve falında sebzeli makarna görmek

Kahve falında sebzeli makarna görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, elinin de bolluk göreceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, ününün çoğalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sebzeli makarna gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Kahve falında sebzeli makarna görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında makarna pişirmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında paket makarna görmek canla başla çalışacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında küflü makarna görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında peynirli makarna yemek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette makarna görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ makarna görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş makarna yemek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir