Kahve falında etli hamur görmek

Kahve falında etli hamur görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, muradın yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında etli hamur gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında etli hamur görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına yorulur.

Kahve falında hamur ve et görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında et ve hamur görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalet eder.

Kahve falında etli hamur yoğurmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine yorulur.

Kahve falında şeker hamuru görmek iyi hissedeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına inanılır.

Kahve falında hamur tatlısı yapmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, Tövbe Edeceğine delalettir.

Kahve falında elini hamurlu görmek şansın açılacağına, insanlar tarafından tanınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur piştiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir