AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli dolma yemek

Kahve falında etli dolma yemek

Kahve falında etli dolma yemek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kötü kişilere yakın olacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli dolma yemek gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Kahve falında etli dolma yemek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında etli dolma görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalettir.

Kahve falında etli biber dolması görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru dolma yemek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında dolma içi yemek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında zeytin yağlı dolma yemek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolma yemeği yapmak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, sevinçli bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında işkembe dolması yemek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir