AnaSayfa / Genel / Kahve falında et yemek

Kahve falında et yemek

Kahve falında et yemek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında et yemek gördüyseniz:

  • Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında etli nohut yemeği görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah eti yemek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sofrada et yemek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kesip etini yemek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında etini yemek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu et yemek kederden ve stresten kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ balık eti yemek bundan güç ve cesaret alacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu eti yemek görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir