AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya düşürmek

Kahve falında eşya düşürmek

Kahve falında eşya düşürmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalettir.

Kahve falında eşya düşürmek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Kahve falında suya eşya düşürmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize eşya düşürmek yolunda gideceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete eşya düşürmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eşya düşürmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camdan eşyalar görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölen birinin eşyasını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşya gömmek daha çok iş yapacağına, maaşının artacağına işarettir.

Kahve falında eşya toplayıp gitmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir