AnaSayfa / Genel / Kahve falında esneyen birini görmek

Kahve falında esneyen birini görmek

Kahve falında esneyen birini görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında esneyen birini gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Kahve falında esmaül hüsna çekmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek esyalari almak sevdiği bazı kişileri kıracağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında esyaları toplamak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esyalarını toplamak çok hayırlı işlere girileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacerül esvede el sürmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esya bulmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında esyalı ev görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında esmaül hüsna okumak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir