AnaSayfa / Genel / Kahve falında esmer olmak

Kahve falında esmer olmak

Kahve falında esmer olmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bol kazanç getireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, itibarın sarsılacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında esmer olmak gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Kahve falında esmer ekmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işarettir.

Kahve falında yüzü esmer görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esmer şeker görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında esmer bayan görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü esmer görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esmer görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında esmer bir erkek görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tenini esmer görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir