AnaSayfa / Genel / Kahve falında esmaül hüsna görmek

Kahve falında esmaül hüsna görmek

Kahve falında esmaül hüsna görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esmaül hüsna gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Kahve falında hacerül esvede el sürmek bir araya geleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında esya kırmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında esmaül hüsna dinlemek büyük tartışmaların sonlanacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine işarettir.

Kahve falında esneyen birini görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında hacerül esved görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yesil esofman görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında esra ismi görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında esya çalmak ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir