AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşle uyumak

Kahve falında eşle uyumak

Kahve falında eşle uyumak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, büyük borçların altında ezileceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşle uyumak gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında eşiyle uyumak büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında eşinin uyuduğunu görmek çalışıyorsa terfi alacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında eşine sarılıp uyumak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle uyuduğunu görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşle uyumak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yabancı evde uyumak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanın uyuduğunu görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine inanılır.

Kahve falında sürekli uyuduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir