AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yırtık para görmek

Kahve falında eski yırtık para görmek

Kahve falında eski yırtık para görmek onların başarıları ile övüneceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında eski yırtık para gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında eski yırtık para görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık eski ayakkabı görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, anlaşmalardan cayılacağına delalettir.

Kahve falında eski yırtık elbise görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında eski yırtık ayakkabı görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, masraflarının azalacağına delalettir.

Kahve falında kenarı yırtık para görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık para yapıştırmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, başarıyla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık kağıt para görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında ucu yırtık para görmek yüzlerin asılacağına, hastalıklarını yeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir