AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yaşadığın evi görmek

Kahve falında eski yaşadığın evi görmek

Kahve falında eski yaşadığın evi görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında eski yaşadığın evi gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya dış görünümünüze ya da imajınıza katkısı olacak değişiklikler yapmanız durumunda sizi çok olumlu etkileyecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında eski bir evde yaşadığını görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski yaşadığım evi görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski yaşadığın evi görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında eski yaşadığı evi görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında eski evde yaşamak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski zamanda yaşamak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski yaşadığı mahalleyi görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski evinde yaşamak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir