AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yaşadığı yeri görmek

Kahve falında eski yaşadığı yeri görmek

Kahve falında eski yaşadığı yeri görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, makbul olan mallar edineceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret eder.

Kahve falında eski yaşadığı yeri gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski yaşadığı yeri görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski yaşadığın yeri görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşadığın yeri görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşadığı yeri görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski evinde yaşamak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, ileri gideceğine yorulur.

Kahve falında eski yaşadığı mahalleyi görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski çağda yaşamak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında eski evde yaşamak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir