AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ve kirli ev görmek

Kahve falında eski ve kirli ev görmek

Kahve falında eski ve kirli ev görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, makamını kaybedeceğine, hasta olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında eski ve kirli ev gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında eski ve kirli ev görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalet eder.

Kahve falında eski kirli ev görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kirli boş ev görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli ev görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli evi temizlemek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kirlenmiş ev görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında kirli ev almak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağınık kirli ev görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir