Kahve falında kirli ev görmek

Kahve falında kirli ev görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, ümitlerinin son bulacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kirli ev gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım gerektiren olaylarda beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında kirlenmiş ev görmek geri planda kalacağına, zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında bir evi kirli görmek elinin darlaşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli bir eve taşınmak adını işiyle duyuracağına, işinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok kirli bir ev görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli boş ev görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi kirli görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski kirli ev görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında dağınık kirli ev görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir