AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tekneye binmek

Kahve falında eski tekneye binmek

Kahve falında eski tekneye binmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski tekneye binmek gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Kahve falında eski tekneye binmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına delalettir.

Kahve falında sürat teknesine binmek bedeninin şifa bulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında balıkçı teknesine binmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde tekneye binmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tekneye binmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında hız teknesine binmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde tekneye binmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle bisiklete binmek ruhlarına mevlit okutacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir