AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneye binmek

Kahve falında tekneye binmek

Kahve falında tekneye binmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalettir.

Kahve falında tekneye binmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya pazarlıklara ağırlık vermeniz durumunda maddi akış hızlanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Kahve falında sürat teknesine binmek karasızlık yaşayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde tekneye binmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde tekneye binmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hız teknesine binmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet eder.

Kahve falında balıkçı teknesine binmek parasını ve malını kaybedeceğine, huzur ve kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında eski tekneye binmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekneye binmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bal teknesi görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir