AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle vakit geçirmek

Kahve falında eski sevgiliyle vakit geçirmek

Kahve falında eski sevgiliyle vakit geçirmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle vakit geçirmek gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Kahve falında eski sevgiliyle vakit geçirmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle güzel vakit geçirmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, köşeye sıkıştıracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle vakit geçirmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle vakit geçirmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beş vakit namaz kılmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında vakit namazı kaçırmak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalettir.

Kahve falında vakitsiz oruç bozmak rahat bir hayat yaşanacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vakit namazı kılmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir