AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye darılmak

Kahve falında anneye darılmak

Kahve falında anneye darılmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında anneye darılmak gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz gerçekleşebilir ya da eskiden gelen şeyler tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında anneye darılmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya darılmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında küsmek darılmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşına darılmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye darılmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine darılmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine darılmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi boğazlamak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir