AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye darılmak

Kahve falında sevgiliye darılmak

Kahve falında sevgiliye darılmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye darılmak gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Kahve falında sevgiliye darılmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine darılmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye darılmak maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına inanılır.

Kahve falında birine darılmak kavgaların biteceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında babaya darılmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küsmek darılmak sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına darılmak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle nişanlandığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir